Otrada's nieuwjaarsconcert zaterdag 21 januari 2012

bijgewerkt 31 en 25 december 2011

Otrada 23 januari 2010 Op zaterdag 21 januari organiseert Otrada voor de derde achteeenvolgende keer haar inmiddels traditionele nieuwjaarsconcert in de Immanuelkerk te Rotterdam.

Naast een uitgebreid concert van Otrada met oud en nieuw repertoire van Russische en Oekraïense muziek zijn op deze avond het kwartet Musical Nostalgia en speciaal uit Duitsland het Russische emsemble Troika te gast.

Na afloop van de optredens wensen we onder het genot van een wodka en zakoeski (kleine Russische hapjes) ter ere van zowel het nieuwe (1 januari) als het Russische oude (14 januari) nieuwjaar elkaar nog eenmaal het allerbeste voor 2012 toe.

Kaarten zijn op 21 januari zelf te koop bij de ingang voor € 15,- p.p. Bestellen via telefonische en online voorverkoop kan ook, wel zo comfortabel en snel! Exclusief bij online reserveren op onze site voor 15 januari bieden we een kleine korting.

Vanaf 19:30 uur bent u op 21 januari welkom in de Immanuelkerk, Berlagestraat 96 te Rotterdam. Het concert zal beginnen om 20:00 uur.

Wij van Otrada, Musica Nostalgia en Troika hopen u op 21 januari te begroeten!


 

Otrada, Musica Nostalgia en Troika

Meer informatie over de drie ensembles:

  • Otrada - Russisch-Oekraïens ensemble
  • Musica Nostalgia - kwartet met klassieke en volksmuziek uit Rusland, Oekraïne e.a.
  • Troika - Russisch topensemble uit Duitsland

 

kwartetMusica Nostalgia

Musica Nostalgia - Otrada 21 januari 2012 Musica Nostalgia speelt muziek uit lang vervlogen tijden toen er nog geen radio of CD bestond. Muziek uit Rusland, Oekraine en alle andere mogelijke windstreken in de wereld. Nostalgische muziek uit vorige eeuwen waar de heimwee van de componist naar het verleden.

Prachtige klassieke melodieen en liederen, gezongen en gespeeld op domra en piano. Musica Nostalgia vertolkt zowel geschoold als met veel passie en invoelingsvermogen nostalgische serenades, romances en humoristische karakterstukken.

Musica Nostalgia neemt u ook mee in meeslepend programma van Russische en Oekraiense volksliederen en baladen die de ziel beroeren. Ze gaan bijna allemaal over de liefde. Soms vrolijk, maar meestal melancholiek. De leden van Musica Nostalgia zijn allen opgegroeid in de traditie van de Russische en Oekraiense volksmuziek.

Alles over Musica Nostalgia kunt u vinden op hun website www.musicanostalgia.nl.

 

Troika

Troika - Otrada 21 januari 2012 Wegens groot succes tijdens de nieuwjaarsconcerten in 2010 en 2011 zal Troika opnieuw, als speciale gast tijdens Otrada's nieuwjaarsconcert optreden. Dit in Duitsland woonachtige Russische ensemble speelt zowel klassieke composities als virtuose partijen uit Russische en Oekraïense volksliederen.

Alles over Troika kunt u vinden op hun website (in het Duits) jakob-eihof.de/index.php?id=7.

 

Immanuelkerk

Immanuelkerk - Otrada 21 januari 2012 Kaart omgeving Immanuelkerk - Otrada 21 januari 2012
Immanuelkerk
Berlagestraat 96
3067 CC Rotterdam.
Tel: 010 4207658
www.immanuelkerk-rotterdam.nl


De Immanuelkerk staat in de zuidelijke helft van de Rotterdamse deelgemeente Prins Alexander.

Metrostations Oosterflank en Prinselaan liggen binnen 5 minuten lopen en zijn respectievelijk een of twee halte(s) verwijderd van treinstation Prins Alexander. Buslijnen 36 en 37 komen langs de Immanuelkerk.

Parkeren in de omgeving van de kerk is gratis.

Voorverkoop

Kaarten zijn op 21 januari zelf te koop bij de ingang voor € 15,- p.p. U kunt ook telefonisch reserveren reserveren en kaarten verkrijgen bij Mevrouw Tonia van der Berg via telefoonummer 010-4361623. Bij eventueel geen gehoor, spreek dan een korte boodschap in en dan wordt met u zo snel mogelijk contact opgenomen.

 

Online reserveren van kaarten

U kunt met onderstaand formulier kaarten reserveren voor Otrada's nieuwjaarsconcert op zaterdag 21 januari in de Immanuelkerk te Rotterdam.

Als u via onderstaande formulier reserveert voor 15 januari dan betaalt u de speciale online-voorverkoopprijs van € 13,50 per persoon. Maak na uw reservering a.u.b. het totale bedrag over op Rabobank rekening 109517512 ten name van Otrada met vermelding van uw naam + aantal kaarten. Uw betaling moet uiterlijk op 20 januari op onze rekening bijgeschreven zijn. Op 21 januari zullen uw kaarten op uw naam bij de ingang klaarliggen. Tot dan!

Naam
Aantal kaarten
E-mailadres
Telefoonnummer
Toelichting

A.u.b. e-mailadres of telefoonnummer invullen zodat wij zonodig contact met u kunnen opnemen en via email belangrijk nieuws over ons concert kunnen opsturen.

-->